YOUTUBE VIDEO

youtube-logo VIERKANTEen bedrijfsvideo is een ideaal communicatiemiddel om toekomstige klanten te overtuigen. Prikkel de bezoekers van uw website of sociale media in een paar minuten met een krachtig en uitnodigend filmpje.

 

U wilt een bedrijfsfilm laten maken of gewoon een boodschap via video verspreiden op het internet? Denk goed na over het doel van uw video, want de kostprijs van een video wordt mede hierdoor bepaald. Bovenaan in Google met uw video?

 

Mede doordat Youtube eigendom is van Google kunnen video’s vanop uw Youtube kanaal gemakkelijk gekoppeld worden aan uw Google+ pagina. U kan dus zeer gemakkelijk uw video verspreiden via sociale media. In de zoekresultaten van Google wordt steeds meer aandacht besteed aan video’s, een eigen bedrijfsvideo kan dus een betere vindbaarheid betekenen! Gun uw toekomstige klanten een blik achter de schermen, dit zorgt voor extra vertrouwen. Bovendien zeggen beelden meer dan duizend woorden!

 

Special effects in een video kunnen, maar in beperkte mate. De aandacht dient vooral naar de inhoud van uw bedrijfsvideo te gaan. Het opnemen, maken en monteren van een video is steeds maatwerk. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie. Dan kunt u uw vraag middels het hieronderstaande contactformulier stellen.


Vraag 1.
U zoekt concrete reclameondersteuning in de vorm van video, mailing, advertentie, website, internetmarketing en dergelijke? Your Desire Creations zorgt voor reclame die werkt.


Vraag 2.
U heeft behoefte aan een sparring partner, iemand die u helpt om uw ideeën helder te krijgen? Your Desire Creations houdt u een professionele spiegel voor.


Vraag 3.
U wilt strategisch advies over verbetering van omzet en rendement? Your Desire Creations adviseert op het gebied van marketing, verkoop en reclame.


Vraag 4.
Animaties en streaming video. Uw bedrijf moet op de kaart gezet worden, lokaal, regionaal of landelijk? Your Desire Creations helpt met advies op maat om uw doelgroep te bereiken.

REACTIES

RESULTATEN

Reclameondersteuning
90%

Sparring Partner
80%

Strategisch Advies
86%

Animatie en Streaming
94%

Meer informatie over YouTube Video?

HEEFT U NOG VRAGEN?