SOCIAL MANAGEMENT

Social Beheer

Contact onderhouden met klanten via verschillende Social Media is een prioriteit.

Social Marketing

Een bedrijfspagina hebben is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden.

Facebook Beheer

Bijna iedereen heeft een account, dus binnen uw bedrijf is dit zeer zeker een have must.

Twitter Beheer

Het is belangrijk dat uw Twitterpagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet.

Linkedin Beheer

Wij adviseren graag wat de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk.

Google Beheer

Een advertentie op Google kan meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken.

Online dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze dienstverlening. Your Desire Creations werkt voor klanten in heel Nederland en België in o.a.: Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Den Haag, Utrecht, en Groningen.

Wereld van Social Media

Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube, Vimeo en Google+. Kent u alle mogelijkheden? Wij nemen u graag mee in de wereld van social media. Samen beantwoorden we de vraag hoe we een selectie van de aangeboden social media, succesvol kunnen inzetten. Zo kan bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook succesvol bijdragen aan uw marketing en communicatiemix.

 

Wij spreken de taal, kennen de regels en de trucs om uw organisatie nog beter in beeld te krijgen. We denken na over de vraag welke boodschap we via dit medium moeten verkondigen. En maken een bewuste keuze in uw digitale boodschap, die optimaal aansluit bij uw doelgroep.

Social Media Beheer

Contact onderhouden met uw klanten via verschillende Social Media kan een tijdrovende bezigheid zijn. Echter is dit tegenwoordig wel erg belangrijk bij het contact met uw klanten. Uw doelgroep bevindt zich immers op Social Media en die wilt u natuurlijk wel bereiken.

 

Social Media laten beheren

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Social Media laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Social Media actief is en blijft. Your Desire Creations zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Social Media wordt verspreid. Door uw Social Media Beheer uit handen te geven bespaart u kostbare tijd die u aan andere belangrijke zaken kunt besteden. Wij kunnen o.a. Facebook, Twitter en Linkedin voor u beheren, maar ook andere Social media zijn bespreekbaar.

 

Social Cockpit

 

De Social Cockpit beantwoordt de actuele probleemstellingen van social media, nieuwsbrieven en content marketing. Your Desire Creations loopt voorop met het meest complete marketing communicatie platform op dit moment. Een platform dat een groot scala aan mogelijkheden biedt, terwijl de eenvoud en het gebruikersgemak alle records breken. Al uw Social Media zelf beheren vanaf 1 plek!

 

Social Media bedrijfspagina laten maken

 

Als u zelf nog helemaal geen Social Media bedrijfspagina’s heeft dan kan Your Desire Creations dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Social Media pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Social Media marketing

 

Een bedrijfspagina hebben op Social Media is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u imemrs geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Social Media te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Social Media meehelpen uw pagina bij het publiek bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Social Media Beheer

 

De kosten van Social Media Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Social Media Beheer besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Facebook laten beheren

Bijna iedereen heeft een Facebook account, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijke zaken.

 

Full-service facebook beheer

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Facebook bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Facebookpagina actief is en blijft. Your Desire Creations zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Facebookpagina wordt verspreid en hoe vaak. Het is belangrijk dat uw Facebookpagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep communiceert liggen hier grote kansen. Your Desire Creations neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Facebookpagina gaan verspreiden.

 

Facebook bedrijfspagina laten maken

 

Als u zelf nog helemaal geen Facebook bedrijfspagina’s heeft dan kan Your Desire Creations dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Facebook pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Facebook Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Facebook is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Facebook te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Facebook meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op facebook

 

Kosten Social Media Beheer

 

De kosten van Facebook Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Facebookpagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Facebook Bedrijfspagina

Als u nog geen Facebookpagina heeft voor uw bedrijf dan is Your Desire Creations u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

 

Professionele bedrijfspagina

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina. Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Facebook. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Facebookpagina kan anno 2014 niet meer missen.

 

Facebook beheer

 

Het beheren van uw zakelijke Twitterpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Facebookpagina uit handen.

 

Facebook Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Facebook is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Facebook te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Facebook meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Facebookpagina laten maken

 

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Facebookpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Facebook Beheer of Adverteren op Facebook. Bekijk voor meer informatie over verdere tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Twitter laten beheren

Bijna iedereen heeft een Twitter account, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijkere zaken.

 

Full-service Twitter beheer

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Twitter bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Twitterpagina actief is en blijft. Your Desire Creations zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Twitterpagina wordt getweet en hoe vaak.

Het is belangrijk dat uw Twitterpagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep tweet dan liggen hier grote kansen. Your Desire Creations neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Twitterpagina gaan tweeten.

 

Twitter bedrijfspagina laten maken

 

Als u zelf nog helemaal geen Twitter bedrijfspagina’s heeft dan kan Your Desire Creations dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Twitterpagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Twitter Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Twitter is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Twitter te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Twitter meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. U kunt bijvoorbeeld gesponsorde tweets plaatsen op Twitter. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op twitter

 

Kosten Social Media Beheer

 

De kosten van Twitter Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Twitterkpagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Twitter Bedrijfspagina

Als u nog geen Twitterpagina heeft voor uw bedrijf dan is Your Desire Creations u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

 

Professionele bedrijfspagina

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Twitter bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Twitter bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina. Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Twitter. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Twitterpagina kan anno 2014 niet meer missen.

 

Twitter beheer

 

Het beheren van uw zakelijke Twitterpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Twitterpagina uit handen.

 

Twitter Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Twitter is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Twitter te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Twitter meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. U kunt op Twitter bijvoorbeeld een gesponsorde tweet plaatsen. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Twitterpagina laten maken

 

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Twitterpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Twitter Beheer of Adverteren op Twitter. Bekijk voor meer informatie over verdere tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Linkedin laten beheren

Bijna elke professional heeft een Linkedin account, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijkere zaken.

 

Full-service Linkedin beheer

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Linkedin bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Linkedin pagina actief is en blijft. Your Desire Creations zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Linkedin pagina wordt gedeeld en hoe vaak. Het is belangrijk dat uw Linkedin pagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep communiceert dan liggen hier grote kansen. Your Desire Creations neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Linkedin pagina gaan delen.

 

Linkedin bedrijfspagina laten maken

 

Als u zelf nog helemaal geen Linkedin bedrijfspagina’s heeft dan kan Your Desire Creations dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Linkedinpagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Linkedin Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Linkedin is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Linkedin te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Linkedin meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op linkedin

 

Kosten Linkedin Beheer

 

De kosten van Linkedin Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Linkedin pagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Linkedin Bedrijfspagina

Als u nog geenLinkedinpagina heeft voor uw bedrijf dan is Your Desire Creations u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

 

Professionele bedrijfspagina

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Linkedin bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Linkedin bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina. Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Linkedin. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren. Maar ook om te netwerken met collega’s of andere professionals. Kortom, een zakelijke Linkedinpagina kan anno 2015 niet meer missen.

 

Linkedin beheer

 

Het beheren van uw zakelijke Linkedinpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Linkedinpagina uit handen.

 

Linkedin Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Linkedin is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Linkedin te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Linkedin meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Linkedinpagina laten maken

 

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Linkedinpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Linkedin Beheer of Adverteren op Linkedin. Bekijk voor meer informatie over verdere tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Google+ laten beheren

Veel mensen hebben tegenwoordig een Google+ account, en deze telt zelfs sterk mee voor uw SEO, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijkere zaken.

 

Full-service Google+ beheer

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Google+ bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Google+ pagina actief is en blijft. Your Desire Creations zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Google+ pagina wordt gedeeld en hoe vaak. Het is belangrijk dat uw Google+ pagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep communiceert dan liggen hier grote kansen. Your Desire Creations neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Google+ pagina gaan delen.

 

Google+ bedrijfspagina laten maken

 

Als u zelf nog helemaal geen Google+ bedrijfspagina’s heeft dan kan Your Desire Creations dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Google+ pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Google+ Adverteren

 

Een bedrijfspagina hebben op Google+ is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Google+ te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Google+ meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Your Desire Creations adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op Google+

 

Kosten Google+ Beheer

 

De kosten van Google+ Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Google+ pagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Google+ Bedrijfspagina

Als u nog geen Google+ pagina heeft voor uw bedrijf dan is Your Desire Creations u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

 

Professionele bedrijfspagina

 

Bij Your Desire Creations kunt u uw Google+ bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Google+ bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina. Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Google+. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren. Maar mede omdat een Google+ pagina meetelt voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Google+ pagina kan anno 2014 niet meer missen.

 

Google+ beheer

 

Het beheren van uw zakelijke Google+ pagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Google+ pagina uit handen.

 

Google Adverteren

 

U kunt uw naast het hebben van een Google+ pagina, tevens op Google adverteren. Op die manier trekt u nieuwe potentiële klanten naar uwe website die wellicht anders niet zo snel uw website gevonden zouden hebben. Your Desire Creations adviseert u graag bij uw wensen omtrent het adverteren op Google.

 

Kosten Google+ pagina laten maken

 

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Google+ pagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Google+ Beheer of Adverteren op Google. Bekijk voor meer informatie over verdere tarieven onze Prijzen en Pakketten.

Social Media De ideale full-service oplossing!

Neem gerust contact met ons op indien u aanvullende vragen heeft.

TRENDSETTER IN CREATIVITEIT

Meer informatie Social Management?

HEEFT U NOG VRAGEN?