SEO en ADWORDS

ydc-SEO-473-469SEO activiteiten duren relatief lang, want er zitten veel online marketingactiviteiten in die gedaan moeten worden. Het resultaat is verschillend, het ligt er aan of de concurrent dezelfde zoekwoorden gebruikt en Google major update.


Google kijkt namelijk naar: “Leeftijd” van het domein, website, hoe men update, hoe de backlinks groeit, hoe de bezoekers binnenkomen/vertrekken en hoelang de bezoekers op de site blijven.SEO en Adwords
Sommige zoekwoorden zijn niet te verslaan, en kan jaren en heel veel geld kosten om te krijgen, alleen grote bedrijven doen dat, omdat ze vaste werknemers hebben die elke dag ermee bezig zijn. De beste oplossing is adwords, zoals zoekwoorden “online kleding kopen” of “auto kopen” gaan we nooit winnen in de SEO, er zit veel tijd of een “mega” budget daarachter. Door de SEO activiteiten moet er wel zeker resultaat verschijnen. We gebruiken analysis tools zodat de resultaten direct meetbaar zijn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie. Dan kunt u uw vraag middels het hieronderstaande contactformulier stellen.

4 voordelen op een rij

 

1. On-page activiteiten: Het invoeren van meta data zoals titel, meta description, zoekworden, keywords, locatie en taal in elke pagina van de site. Hierdoor weet Google precies wat de inhoud van de pagina is.

 

2. On-page activiteiten: Het gebruik van verschillende lettertype stijlen (heading, bold, cursive, underline) voor de zoekworden in de pagina.

 

3. On-page activiteiten: Het gebruik van pagina titel als URL en zoekwoorden als domeinnaam.

 

4. On-page activiteiten: Het gebruik van gerichte zoekwoorden (density) in de inhoudpagina. Dus als je een pagina van 500 woorden hebt, moet het wel ongeveer 10 gerichte zoekwoorden bevatten. SEO tools installeren zoals o.a. robots, txt, google analytics, sitemap en SEO plugin analysis.

 

Doe de gratis SEO Scan

Hier kunt u gratis en vrijblijvend de Quick SEO-Scan aanvragen. Op basis van uw input zal Your Desire Creations u een SEO advies uitbrengen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij uw wensen onderzoeken en de resultaten aan u terugkoppelen. U kunt onderstaand formulier invullen en u ontvangt binnen 12 uur bericht van ons terug.

SEO & Linkbuilding

Gevonden worden op het internet is essentieel. Eenvoudig is het echter niet en het is een tijdrovende klus. Voor resultaat is er geduld nodig. Your Desire Creations biedt passende SEO & Linkbuilding pakketten aan voor elke behoefte om zodoende uw bedrijf, dienst of product beter vindbaar te maken. Er zijn ruim 300 factoren waarop u Google uw website waardeert. Teveel om op te noemen dus. Er zijn echter een hoop zaken die de vindbaarheid van uw website kunnen verbeteren, u kunt dit met een gerust hart aan Your Desire Creations overlaten.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Wij optimaliseren uw website zodanig dat deze beter indexeerbaar is voor zoekmachines. hierbij moet u o.a. denken aan het optimaliseren van de website structuur, het toevoegen van Alt-tags aan uw afbeeldingen, het creeren van een logische linkstructuur met relevante inhoud. Standaard is dit inbegrepen bij uw website, dit noemen wij Basis SEO. Wilt u zich meer concentreren op de vindbaarheid van bepaalde zoekwoorden, dan bieden wij hiervoor aanvullende pakketten.

 

Linkbuilding

 

Het hebben van relevante content en een goede linkstructuur is niet voldoende om goed gevonden te worden. U zult tevens moeten zorgen voor relevante inkomende links van externe websites. Echter moeten de website die naar u linken wel betrouwbaar zijn en het vinden van dit soort websites kan veel tijd vergen. Welke websites dit zijn hangt af van de branche waarin u actief bent. Linkbuilding is standaard inbegrepen bij de aanvullende SEO & linkbuilding pakketten

 

Copywriting

 

Uw content is van vitaal belang. Daarom is het belangrijk dat uw teksten goed zijn en aansluiten op de zoekbehoefte van uw doelgroep. Als u groene appels verkoopt moet de inhoud van uw website niet gaan over mandarijnen. Your Desire Creations verzorgt graag uw teksten en zorgt ervoor dat deze bijdragen aan een betere vindbaarheid van uw website. Ook kunt u teksten aanleveren die wij voor u redigeren zodat deze geschikt zijn voor uw SEO doelstellingen.

 

Kosten SEO & Linkbuilding

 

Basis SEO is bij elk website pakket inbegrepen. Wilt u zich echter concentreren op de vindbaarheid van bepaalde zoekwoorden dan bieden wij hiervoor verschillende SEO en Linkbuilding pakketten. Bekijk onze Prijzen SEO en Linkbuilding

SEO & Copywriting

Uw content is van vitaal belang. Daarom is het belangrijk dat uw teksten goed zijn en aansluiten op de zoekbehoefte van uw doelgroep. Als u groene appels verkoopt moet de inhoud van uw website niet gaan over mandarijnen. Your Desire Creations verzorgt graag uw teksten en zorgt ervoor dat deze bijdragen aan een betere vindbaarheid van uw website. Ook kunt u teksten aanleveren die wij voor u redigeren zodat deze geschikt zijn voor uw SEO doelstellingen.

 

Goede teksten zijn belangrijk voor SEO

 

Het hebben van goede teksten op uw website is erg belangrijk voor uw SEO, het kan hiermee staan of vallen. U kunt zich voorstellen dat als u gevonden wilt worden op de zoekwoorden ‘groene appels’ dat u dan niet over mandarijnen moet gaan schrijven maar over groene appels. Wij zorgen met onze copywriting voor een goede balans tussen de leesbaarheid van uw teksten en de daarbij belangrijke zoektermen waarop u gevonden wilt worden.

 

Teksten redigeren

 

Als u liever toch zelf u teksten schrijft maar niet zeker weet of deze geschikt zijn voor uw SEO doelstellingen dan redigeren wij uw teksten graag zodat deze aansluiten op uw SEO behoefte. Zo bent u er zeker van dat u met uw eigen woorden toch uw gewenste SEO resultaat behaalt.

 

Kosten Copywriting

 

Copywriting is inbegrepen bij elk SEO & Linkbuilding pakket. Als u geen pakket afneemt dan rekenen wij hiervoor het reguliere uurtarief. De hoogte van het uurtarief hangt er vanaf of u wel of geen diensten bij ons afneemt. Als u bij ons een websitepakket afneemt dan krijgt u korting op het uurtarief. Lees meer over onze Prijzen en Pakketten

REACTIES

RESULTATEN

Meta Data
90%

Verschillende Lettertype
80%

Paginatitel
86%

Zoekwoorden
94%

Meer informatie over SEO & Adwords?

HEEFT U NOG VRAGEN?