U heeft een probleem?

Hier is de oplossing!

  Start Websitecheck

PROMO EN VIDEO

Een professionele promotiefilm, productfilm, bedrijfsfilm of print magazine, geeft een duidelijke indruk van uw organisatie of specifiek product. Daarnaast zijn promotiefilms en animaties multimediaal inzetbaar.

 

Een promotiefilm en animatie op uw website, verspreiden via social media of te gebruiken voorafgaand aan uw prestaties bij potentiële opdrachtgevers. Naast de inhoudelijke boodschap zorgt ondersteunende muziek en eventueel een voice-over, voor extra ‘emotie’.

 

DREAMZ is gevestigd in hartje Eindhoven, een salon zoals er tegenwoordig niet veel meer van zijn in Nederland, een one-stop beautysalon. Een uniek alles-onder-1-dak-concept. Ieder persoon is uniek, daarom is ook elke behandeling uniek. Elke behandeling wordt speciaal voor u samengesteld, afgestemd met de beste producten voor uw huid. Dreamz geeft iedereen graag persoonlijke aandacht en laat de behandeling jouw moment zijn.

Een 3D animatievideo laten maken?
Met een animatiefilm of video kun je het verhaal van je organisatie beter vertellen, processen eenvoudig presenteren en voordelen duidelijker visualiseren.

Een Slide Bedrijfsvideo laten maken?
De ‘extra’ slide dimensie van deze stijl zorgt ervoor dat we letterlijk en figuurlijk alle invalshoeken kunnen laten zien!

 

VAN BEGINTOT EIND

Van storyboard tot oplevering, wij maken uw productie compleet.

Een korte promotiefilm en animatie zegt vaak meer dan een pagina vol met tekst.

 

Promotiefilms en animaties zijn al beschikbaar vanaf € 650,-.

 

 

 

PRINT MAGAZINE

Inzet cameraman & editing voor producties met meerdere opname- en montagedagen of eenvoudig interview.

HEEFT U NOG VRAGEN?