INSTAGRAM DELEN

ydc instagram 171-171Foto’s maken, delen & kijken is leuk. Dat vinden in ieder geval 100 miljoen actieve gebruikers per maand. En ook veel jongeren geven via Instagram een kijkje in hun leven. Volgens trendwatchers zijn tieners en twintigers tegenwoordig meer actief op Instagram dan op Facebook. Als je op ontdekkingstocht gaat op Instagram kun je werkelijk van alles tegenkomen.

 

Wij kunnen Instagram koppelen met uw website via 1 klik. Steeds vaker zie je dat websites hun Instagram binnen de website laten zien. Ook dit gebeurt m.b.v. een script. Ook andere social media bieden scripts aan waarmee je “output” van het social medium in kwestie binnen je site kunt laten zien.

 

Door eenvoudigweg vanaf je site te linken naar je social media, geef je mensen de mogelijkheid je ook via die andere kanalen te volgen. Je kunt bijvoorbeeld een link “Instagram” op je site plaatsen, die naar je Instagram-account leidt. Meestal is het de bedoeling dat de share buttons consistent door de hele website op dezelfde plek worden getoond. Op basis van je wensen kunnen we dit speciaal op maat uitvoeren. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie. Dan kunt u uw vraag middels het hieronderstaande contactformulier stellen.

4 voordelen op een rij

 

1. Met Instagram kun je foto’s maken, bewerken en delen met je volgers: Instagram is bedoeld om op een snelle, leuke en gemakkelijke manier foto’s te delen.

 

2. Instagram is een app: En daarmee dus echt ontworpen voor gebruik op de mobiele telefoon.

 

3. Instagram gaat echt over wat je als individu (of organisatie) meemaakt of ziet: Het is een simpel principe. Je ziet iets, maakt een foto, legt er een leuke filter overheen en je deelt ‘m. Instagram is bedoeld om momenten met elkaar te delen.

 

4. Uw doelgroep is steeds meer online op hun mobiele telefoon: Zakelijk wint Instagram ook heel snel terrein.

REACTIES

RESULTATEN

Foto's maken
95%

App Gebruik
80%

Foto's Delen
98%

Zakelijk Gebruik
74%

Meer informatie over Instagram?

HEEFT U NOG VRAGEN?