YDC_webdesignTeam YDC is het adres voor al uw multimedia- en communicatie-vraagstukken. Ons motto: wij kunnen vrijwel alles, en wat wij doen, doen wij goed! Wij zijn een Marketing, Reclame & Communicatie Bureau met als doel: Advisering en ondersteuning op het gebied van Branding, Development & Management. 

 

YDC bouwt uw digitaal bedrijf en bekijkt het door de bril van de klant. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! YDC begeleidt u stap voor stap, van concept tot realisatie. De ontwikkeling van concepten vindt plaats in nauw overleg met de YDC manager online. Wij zeggen wat wij doen en wat wij doen, doen wij goed! Beschouw uw eigen bedrijf als een merk. Weet wat u vooral uniek maakt en onderscheidt u van anderen.

WIE ZIJN WIJ

YDC is het adres voor al uw multimedia- en communicatie-vraagstukken. Ons motto: wij kunnen vrijwel alles, en wat wij doen, doen wij goed!

Wij zijn een Marketing, Reclame & Communicatie Bureau met als doel: Advisering en ondersteuning op het gebied van Development, Education, Branding, Photography, Brochures, Flyers, Business cards, Magazine, Public Relations, Communication, Promotion, Marketing & Management.

Uw creatieve partner

Wij kunnen alle denkbare communicatiemiddelen voor u realiseren. Niets staat hierbij op zich. Alle uitingen, hoe divers ook, grijpen in elkaar en zijn onderdeel van een groter, herkenbaar geheel. Van concept tot realisatie.

YDC is uw online buddy of partner

YDC is het aanspreekpunt voor de klant. YDC luistert en brengt uw wensen in kaart om een voor u perfecte website te maken. YDC bouwt uw digitaal bedrijf en bekijkt het door de bril van de klant. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! YDC begeleidt u stap voor stap, van concept tot realisatie. De ontwikkeling van concepten vindt plaats in nauw overleg met de YDC manager online.

Handige tips en informatie

YDC heeft een websitecheck ontwikkelt voor het aanleveren van tekst en beeld. De checklist staat vol handige tips en informatie.

Start hier met de gratis websitecheck en ontvang binnen 2 uur een passend antwoord

WAT DOEN WIJ

Marketing
YDC helpt haar opdrachtgevers met het realiseren van hun marketingdoelstellingen. In een resultaatgericht marketingplan adviseren wij hoe u deze doelstellingen kunt behalen. Indien gewenst zijn wij in staat om dit online marketingplan op te zetten.


Strategie

Het concept-ontwerp wordt gebaseerd op de eerder bepaalde strategie. Om tot een optimaal resultaat te komen, is het belangrijk om in deze fase rekening te houden met creativiteit, techniek en functionaliteit. Het concept wordt tevens afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever.


Website-ontwerp

YDC verzorgt voor u het gehele proces van ontwerp, realisatie tot nazorg. Op basis van de wensen die tijdens het kennismakingsgesprek naar voren kwamen maken wij een concept-ontwerp. Alvorens wij starten met het programmeren van de website leggen wij dit ontwerp ter goedkeuring aan u voor. De website zal vervolgens gebouwd gaan worden en deze wordt in verschillende fases aan u gepresenteerd.

Realisatie
Het realisatietraject bestaat uit het ontwikkelen van het front-end en het Content Management Systeem van de website. Het front-end van de website wordt ontwikkeld met HTML 5, CSS 3, PHP, Javascripts en Jquery. De technische ontwikkelingen staan niet stil, waardoor er tegenwoordig steeds meer mogelijk is op digitaal gebied. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en
 kunnen hierop eenvoudig inspringen.

Support & beheer
Wanneer u ervoor kiest om zelf uw website te beheren, dan kunt u gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS). YDC zal het CMS gebruiksvriendelijk inrichten en staat bij technische vragen altijd voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat uw CMS up-to-date blijft (incl. de nieuwste beveiligingsmethodes), voeren wij regelmatig updates uit. Daarnaast zullen wij gelijktijdig een backup maken van uw gehele website.

Hosting & domeinnaam
Om op internet gevonden te worden, is het juiste hostingpakket (inclusief domeinregistratie) essentieel. YDC kan zorg dragen voor de hosting van uw website. Hiermee bent u verzekerd dat ons beheersysteem zonder complicaties aansluit op de systeemeisen. Door een domein te registreren beschikt u ook over uw eigen gewenste URL (www.uwdomeinnaam.nl).

Beheersysteem
YDC maakt de website voor u geheel gebruiksklaar. In de toekomst zal de website echter ook onderhouden moeten worden. Dit kan middels een Content Management Systeem. Dit systeem is handmatig afgestemd op uw website. Binnen een handomdraai is het vervolgens mogelijk om zelfstandig tekst en foto’s te wijzigen op de website.

Responsiveness
De websites die wij bouwen zijn compitabel op alle devices (desktops, laptops, tablets en smartphones). Soms wordt er echter meer van een website gevraagd. Door de website “responsive” te programmeren wordt voor iedere device apart een uniek ontwerp gemaakt. Dit komt het gebruiksgemak ten goede. Deze optie levert tevens een hoger genoteerde zoekmachine-plek op.

Social Media
Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn enz. Met uw bedrijf kunt u hier op een eenvoudige manier op inspringen. Social media is niet alleen laagdrempelig, maar ook zeer toegankelijk. Contact leggen met uw cliënten was nog nooit zo makkelijk.

Nieuwsbrief
Indien u uw klanten, partners of volgers op de hoogte wilt houden van alle ontwikkelingen rondom uw bedrijf, dan is de nieuwbrief-module hier een uitgelezen mogelijkheid voor. In enkele minuten stelt u uw nieuwsbrief samen, waarna deze automatisch naar alle ingeschreven personen verstuurd zal worden. De ontvangers hebben tevens de mogelijkheid om zich af te melden voor de nieuwsbrief.

Logo Ontwerp
Het zien van het logo is voor veel potentiële klanten een eerste indruk van uw bedrijf. Vandaar dat een logo de lading goed zal moeten dekken. De kleuren, de typografie en het beeldmerk geven de identiteit van uw bedrijf weer. Deze zal in lijn liggen met de huisstijl, website en overige promotie uitingen.

Huisstijl Ontwerp
Op het gebied van design en communicatie ontwerpen wij complete huisstijlen, bestaande uit; logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. YDC zorgt voor een uniforme en professionele
 uitstraling waarbij uw identiteit voorop staat.

Drukwerk
Voor speciale gelegenheden of evenementen verzorgen wij tevens het ontwerp- en drukproces van
 posters, brochures, flyers, spandoeken en overige promotiematerialen. Goede reclame uitingen zijn van uiterst belang voor een geslaagde campagne. Met een ontwerp van YDC zult u uw doelgroep op de juiste manier bereiken.

Fotografie
Indien u zelf geen geschikt beeldmateriaal beschikbaar heeft, kunnen wij een fotosessie verzorgen van een product, bedrijf, evenement etc. Wij staan garant voor kwalitatieve foto’s die gebruikt kunnen worden voor uw website, posters, flyers en overige promotieproducten.

Zoekmachines (SEO/SEA)
Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Door uw website Search Engine Optimization (SEO) op te bouwen, is een hoge klassering in de zoekresultatenlijst verzekerd. Wij leveren websites altijd zoekmachinevriendelijk op. Het is ook mogelijk om een bestaande website door ons te laten scannen op gebied van zoekmachine optimalisatie. Een dergelijke scan geeft een gedetailleerd beeld weer hoe de website wordt gevonden en waar de mogelijkheden tot optimalisatie liggen.

Webanalytics
De prestaties van uw website kunnen nauwlettend in de gaten gehouden worden met behulp van webanalytics. Blijf voortdurend op de hoogte van uw bezoekersaantallen. Alle statistieken worden overzichtelijk in kaart gebracht.

GRATIS ONTWERP

Start direct met de gratis websitecheck binnen 1 tot 2 uur ontvang je een passend antwoord

VISUEEL ONTWERP

Je ontwerp wordt altijd optimaal getoond op je mobiel, tablet en pc met responsive design

TER WAARDE VAN € 99,- (Tijdelijk Gratis)

Wij ontwerpen je layout altijd in je eigen huisstijl, geen standaard templates.

ONTVANG GRATIS ONTWERP

TARIEVEN

Een website voor je bedrijf is geen overbodige luxe. Het is een doeltreffende manier om je toekomstige klanten snel van informatie omtrent je diensten en producten op de hoogte te stellen. Webdesign hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Voor ieder bedrijf en ieder budget hebben wij een oplossing! Een greep uit onze pakketten:

WEB72
Een volledig nieuwe website is al beschikbaar en binnen 3 dagen online!

SEO & ADWORDS
Kwaliteit en service zijn twee speerpunten bij SEO = Search Engine Optimalisation.

E-MAIL MARKETING
Als u aan de slag gaat met e-mail marketing of het versturen van e-mail nieuwsbrieven, dan zijn er een aantal kosten waarmee u rekening moet houden.

SOCIAL MEDIA
Speciale prijsaanbieding inzet agressie campagne social media per maand

FOTOGRAFIE
Professionele Salon Fotoshoot (voor ruim 2 uur) met belichting/apparatuur fotografie inclusief foto-nabewerking.

LOGO & HUISSTIJL
Een eerlijke prijs voor professionele kwaliteit!

PROMO & ANIMATIE
Inzet cameraman & editing videoproducties voor producties met meerdere opname- en montagedagen en/of grotere crews.

Bekijk hier de actuele tarieven

BEKIJK REFERENTIES

Wat zeggen klanten over ons? Veel van onze klanten sturen ons na het afronden van hun bestelling een bericht met wat zij vonden over onze service, de kwaliteit of de afhandeling van de opdracht in het algemeen.

We proberen om zo veel mogelijk reacties op deze pagina te vermelden. Alle onderstaande klanten hebben hun goedkeuring gegeven voor het vermelden van hun contactgegevens. Je kunt dus altijd contact met ze opnemen mocht je vragen hebben.

N.b. We zijn nog druk bezig met het vullen van deze pagina. In de komende weken zullen er dagelijks een aantal nieuwe referenties worden geplaatst.

Bekijk hier onze referenties en lopende opdrachten

MAAK EEN AFSPRAAK

Via e-mail
Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. De beste manier om contact met ons op te nemen is door het versturen van een e-mail of door het invullen van het contactformulier onderaan de pagina. We doen ons best om alle e-mails binnen 2 werkuren te beantwoorden.

Via Live Chat
Op werkdagen tussen 09:00u en 17:00u via live chat support bereikbaar voor al uw vragen, hulp en ondersteuning.

Via telefoon
Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. Laat een berichtje achter via de live chat of verstuur een bel-me-terug verzoek via de contactpagina.

Via Twitter en Facebook
Ook via Twitter en Facebook kun je contact met ons opnemen. Stuur ons gerust een bericht en we zullen deze binnen 2 werkuren proberen te beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
1x per maand handige tips, het laatste nieuws, kortingen en klanten over de ontwerpen die wij voor ze hebben gemaakt. Na aanmelding krijg je als bedankje een kortingscode voor je huidige of volgende bestelling.

REACTIES

bepaal je prijs voordelen op een rij 518

Meer informatie over Team YDC?

HEEFT U NOG VRAGEN?