ONLINE ADVERTEREN

Betaal-Per-Klik

Uw pagina wordt als eerste weergegeven word op grote zoekmachines.

Strategieën

Voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun marktvoorwaarden.

Resultaten

Resultaten die bijdragen tot het bereiken van de doelstellingen van onze klanten.

Zoekmachine

Spendeer uw budget verstandig en gebruik de meest gerichte vorm van reclame.

Sociale Reclame

Een op maat gemaakte reclame strategie gericht om uw doelstellingen te halen.

PPC Remarketing

Zet uw waardevolle klanten om in trouwe klanten.

Onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over onze dienstverlening. Your Desire Creations werkt voor klanten in heel Nederland en België in o.a.: Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Den Haag, Utrecht, en Groningen.

Online Marketing

Online te vinden zijn kan een lastige klus zijn. Met SEO komt u een heel eind, maar dat heeft tijd nodig en niet iedereen heeft die tijd of wil daar op wachten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch online zichtbaar te zijn d.m.v. online adverteren.

 

Adverteren Google Adwords

 

De meest bekende manier van online marketing is het adverteren op Google. U toont hiermee uw advertenties bij relevante zoekresultaten en zodoende genereert u relevante bezoekers voor uw website. De mogelijkheden van het adverteren op Google Adwords zijn erg uitgebreid. Wij voorzien u graag van een gedegen advies omtrent het adverteren op Google. Waarop wilt u gevonden worden?

 

Adverteren op Social Media

 

Naast het adverteren wordt het adverteren op Social Media steeds populairder. Steeds meer bedrijven zien het nut in van het bereiken van hun doelgroep op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Linkedin. Bij Fuseweb kunnen wij u goed adviseren omtrent uw wensen voor het adverteren op Social Media, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Rapportage en Analyse

 

Als u het beheer van uw campagnes overlaat aan Fuseweb dan ontvangt u maandelijks(of wekelijks) een rapportage met de resultaten en cijfers van uw lopende campagnes. Zo krijgt u zelf ook een goed inzicht in de effectiviteit van uw campagne(s).

 

Kosten Online Marketing

 

De kosten van voor online marketing zijn afhankelijk van uw wensen, gaat u zelf uw campagnes beheren of laat u dat doen en hoeveel advertenties en kanalen wij eventueel voor u gaan beheren. Wij adviseren u graag omtrent uw online marketing campagne en tellen dan in overleg met u een tarief en/of budget vast.

Online advertenties en SEA

Met het inzetten van online advertenties en Search Engine Advertising (SEA), ook wel ‘zoekmachine advertising’ genoemd, verschijnen advertenties bij vrijwel alle opgevraagde zoekresultaten in zoekmachine Google. Van Google Adwords en ‘Remarketing’ tot online banners op verschillende websites.

 

Bezoekers worden gewezen op de website van de adverteerder. Als de boodschap wordt aangeklikt, wordt er een klein bedrag in rekening gebracht. Goede advertenties leiden tot gewenste ‘conversies’. Ofwel: een succesvol contactmoment met een potentiële opdrachtgever. Maar ook d.m.v. mooi opgemaakte banners. Interessant voor organisaties die hun klantenkring en bereik willen vergroten. Wij weten hoe u succesvol online advertenties en SEA kunt inzetten, en informeren u graag.

Adverteren op Google

Het hebben van een website is leuk, echter het genereren van relevante bezoekers kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met SEO een heel eind komen maar dat kost vaak veel tijd en niet iedereen heeft die tijd of wil afwachten, met SEA(Search Engine Advertising) kan men dit proces versnellen.

 

Advertenties bij zoekresultaten

 

Op Google is het mogelijk relevante advertenties te tonen boven, naast en onder de zoekresultaten. Als iemand dus zoekt naar producten of diensten zoals die van u, dan is het mogelijk om ervoor te zorgen dat u middels een advertentie toch getoond wordt bij een zoekopdracht, daar waar dat normaal gesproken niet zo is of daar waar uw positie normaal gesproken veel lager is. Door relevante zoekwoorden te koppelen aan uw advertentie(s) op Google zorgen we ervoor dat er relevante bezoekers naar uw website worden geleid. Want zonder relevante bezoekers ligt het succes van uw website ver weg. Zorg er dus voor dat men u kan vinden!

 

Google Adwords account opzetten

 

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Adwords account, dan is Your Desire Creations u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Adwords account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Google Adwords account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Adwords beheer

 

Het beheren van uw Adwords Account kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Adwords account uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw zoekwoorden of advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Google Adwords

 

De kosten voor het adverteren op Google Adwords hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de relevantie van uw advertentie en zoekwoorden zijn hierop van invloed. In feite is de regel, hoe hoger uw advertentie op google wordt getoond, hoe meer u betaalt. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Google Adwords..

Adverteren op Facebook

Het hebben van een facebookpagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van likes voor uw pagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Facebook advertenties kan men dit proces versnellen.

 

Advertenties tonen op facebook

 

Op Facebook is het mogelijk relevante advertenties te tonen op verschillende plekken. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de rechterkant van de pagina of in iemands tijdlijn. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst. Een sterke advertentie met een unieke boodschap kan op Facebook viraal gaan, het kan dus erg lucratief zijn uw doelgroep via Facebook te benaderen via een advertentie. Door verschillende instellingen kunt u precies uw doelgroep aangeven voor uw advertentie zodat alleen relevante bezoekers uw advertenties te zien krijgen en de kans op succes van uw campagne wordt vergroot.

 

Facebook advertentie account opzetten

 

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Facebook advertentie account, dan is Your Desire Creations u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Facebook advertentie account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Facebook advertentie account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Facebook advertentie beheer

 

Het beheren van uw Facebook advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Facebook advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Facebook

 

De kosten voor het adverteren op Facebook hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. In feite is de regel, hoe beter de positie van uw advertentie, hoe meer u betaalt. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Facebook.

Adverteren op Twitter

Het hebben van een twitterpagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van volgers voor uw twitterpagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Twitter advertenties kan men dit proces versnellen.

 

Advertenties tonen op Twitter

 

Op Twitter is het mogelijk relevante advertenties te tonen tussen de normale tweets in een tijdlijn of een gesponsorde trend te plaatsen. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst of met mensen die u niet op twitter volgen. Een sterke advertentie met een unieke boodschap kan op Twitter viraal gaan, het kan dus erg lucratief zijn uw doelgroep via Twitter te benaderen via een advertentie.

 

Twitter advertentie account opzetten

 

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Twitter advertentie account, dan is Fuseweb u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Twitter advertentie account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Twitter advertentie account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Twitter advertentie beheer

 

Het beheren van uw Twitter advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Fuseweb neemt u graag het beheer van uw Twitter advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Twitter

 

De kosten voor het adverteren op Twitter hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Twitter.

Adverteren op Linkedin

Het hebben van een Linkedin pagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van volgers voor uw Linkedin pagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Linkedin advertenties kan men dit proces versnellen.

 

Advertenties tonen op Linkedin

 

Op Linkedin is het mogelijk relevante advertenties te tonen. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst of met mensen die u niet op Linkedin volgen. Veel professionals bevinden zich op Linkedin dus hier adverteren kan erg lucratief zijn.

 

Linkedin advertentie account opzetten

 

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Linkedin advertentie, dan is Your Desire Creations u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Linkedin advertentie startklaar wordt opgeleverd. Hierna kunt u zelf met uw Linkedin advertentie aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Linkedin advertentie beheer

 

Het beheren van uw Linkedin advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Your Desire Creations neemt u graag het beheer van uw Linkedin advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Linkedin

 

De kosten voor het adverteren op Linkedin hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Linkedin.

Partner van Google! Succes op het Internet

U maakt advertenties en kiest zoekwoorden. Dit zijn woorden of zinsdelen die relevant zijn voor uw bedrijf.

TRENDSETTER IN CREATIVITEIT

DE TOP 5 De meest bekende manier van online marketing is:

2799 Advertentie
Betaald adverteren
1389Promotie
Sociale Reclame
2578Klanten
PPC Remarketing
369Marketing
Display Advertising
57699Bekendheid
Video Advertising

Meer informatie over Google Advertentie?

HEEFT U NOG VRAGEN?