SCHRIJVEN MET LICHT

FOTOGRAFIE camera 175-175 ydc plusEen pakkende foto of afbeelding geeft perfect weer waar uw organisatie, product of dienst voor staat. Met onze professionele fotografie bereiken wij het gewenste resultaat. De mens is visueel ingesteld, beelden zeggen meer dan woorden.

 

Onze ervaren fotografen weten de boodschap krachtig te verbeelden. Uw foto’s zijn uitermate geschikt voor het inzetten in diverse communicatie-uitingen en voor specifieke projecten werken wij samen met andere professionals. De succesvolle mix tussen creatief bureau en fotograaf, zorgt voor een opvallende reclameboodschap. Dat is de kracht van onze fotografie.

fotografie monel fotoshoot salon 2015 YDC TODAY
fotografie monel fotoshoot salon 2015 YDC TODAY1
fotografie monel fotoshoot salon 2015 YDC TODAY2
fotografie monel fotoshoot salon 2015 YDC TODAY3

RETOUCHEREN

U heeft een portret of een object waarvan u de achtergrond niet mooi vindt en deze graag wil verwijderen of vervangen door een andere achtergrond. Al vanaf € 4,00 kan u de achtergrond laten verwijderen en uw portret of object vrijstaand laten maken.

 

De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp en de achtergrond. De kosten bedragen € 0,50 per minuut met een minimum van € 4,00. Om te weten wat het precies kost kunt u uw foto naar ons opsturen voor een passende prijsopgave.

Bekijk de voor en na foto’s op deze pagina.
KLIK OP DE FOTO

Professionele Salon Fotoshoot met belichting/apparatuur fotografie inclusief foto-nabewerking.

HEEFT U NOG VRAGEN?