FACEBOOK LIKES

FACEBOOK 171-171 Facebook pagina’s zijn speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hun prospects en klanten willen bereiken via Facebook. Het is zichtbaar voor iedereen, biedt bezoekersstatistieken en bevordert betrokkenheid. Door Facebook over de volledige breedte van de organisatie te benutten, kunnen organisaties veel leren van en over hun doelgroepen en bezoekers.

 

 

Stap 1: Klik op de ‘Vind ik leuk’ knop op je pagina. Klik op “Bekijk pagina” en klik dan op de ‘Vind ik leuk’ knop. Je vrienden zien dan dat jij op jouw pagina op ‘Vind ik leuk’ hebt geklikt en hopelijk doen zij dat dan ook.

 

Stap 2: Nodig je e-mailcontacten en Facebook vrienden uit. Klik vervolgens op E-mailcontactpersonen uitnodigen in het administratiepanel van je pagina, om je vrienden en e-mailcontacten uit te nodigen op ‘Vind ik leuk’ te klikken voor jouw pagina.

 

Your Desire Creations heeft een paar simpele Facebook marketing tips die ervoor zorgen dat jouw Facebook pagina status updates worden opgemerkt. Maar misschien vraag je je wel af waarom zulke tips nodig zijn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie. Dan kunt u uw vraag middels het hieronderstaande contactformulier stellen.

4 voordelen op een rij

 

Tip 1.
Net als in het dagelijks leven is het ook op Facebook belangrijk om in dialoog te treden met de bezoekers.

 

Tip 2.
Bevorder het geven van reacties door vragen te stellen. Zorg dat alle updates aan het einde een vraag bevatten.

 

Tip 3.
Maak het de moeite waard om jouw updates in de gaten te houden. Nu heb je dan je Facebook pagina voor je business en je hebt je eerste ‘Vind ik leuk’

 

Tip 4.
Zorg dat er een plaatje in je update zit, dan is het nu tijd om te leren hoe je effectief hun aandacht kunt trekken en met ze kan communiceren.

REACTIES

RESULTATEN

Dialoog
90%

Concrete Vragen
80%

Dagelijkse Updates
86%

Gericht Communiceren
94%

Meer informatie over Facebook Likes?

HEEFT U NOG VRAGEN?